top of page

Acu - elektro erbjuder tjänster inom el och automationsplanering. Installationer, service och underhåll för båttillverkare, industrier och fastigheter.

TJÄNSTER

Acu-elektro är specialiserad på planering och installation av skräddarsydda elsystem för båtar. I över 40 år har  vi på Acu - elektro planerat och installerat el för dussintalet båttillverkare i Österbotten. Vårt effektiva team är väl införstådda i båt byggnadsprocessen och det ger dig och ditt företag en trygg och pålitlig samarbetspartner. Kontakta oss för att diskutera dina behov och projekt.

BÅTINDUSTRIN

Vi erbjuder professionella tjänster för industrins el- och automationsplaneringsbehov. Service, underhåll samt tillverkning av skåp och centraler enligt dina specifika krav och behov. 

INDUSTRI

Acu- elektro erbjuder fastighets- och husägare, elplanerings tjänster för nybyggen, tillbyggnader eller renoveringar. Du kan också kontakta oss om du funderar på att installera solpaneler. Acu-elektro är gärna med i hela byggprocessen från planering till eldragning. Ta kontak om du behöver en kostnadsberäkning eller konsultering.

FASTIGHETER

bottom of page